Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα ζυμαρικά του εργαστηρίου διατηρούν από το 2004 αναλλοίωτες τις παραδοσιακές γεύσεις των γιαγιάδων μας. Με αγνά υλικά και χωρίς ίχνος υποκατάστατων μαγειρεύονται σε ελάχιστα λεπτά δίνοντας ταχύτατη λύση στην μαγείρισσα. Η ποιότητά τους ανάλογη της πρώτης ύλης. Αλεύρι, σιμιγδάλι, νερό ,αυγά, γάλα. Ακόμη και ο κρόκος Κοζάνης αποτελεί βασικό συστατικό στα ζυμαρικά των προσφυγικών Πετρανών, μιας και προστίθεται στη ζύμωση, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα λαχανικά. Εβρηστέ της Καππαδοκίας, η ποντιακή μακαρίνα, πέτουρα ανάμεικτα, με τσουκνίδα ή κρόκο, «Αγνές Γεύσεις» σε πληθώρα σχεδίων.

 

Πετρανά, Κοζάνης Τ.Κ. 50100

Τηλ.: 2461020074

Κιν.: 6944948202

Κατηγορίες: ,